La recompensa la trobem en l´esforç i no en el resultat. Un esforç total és una victòria completa.

La recompensa la trobem en l´esforç i no en el resultat. Un esforç total és una victòria completa.
La recompensa la trobem en l´esforç i no en el resultat. Un esforç total és una victòria completa.

SURF SHOP L´ESTARTIT

SURF SHOP L´ESTARTIT
SURF SHOP L´ESTARTIT

dimecres, 30 de març del 2011

Aquest migdia he anat a còrrer Rocamaure amunt i m´he trobat tot una "fauna"  en estat salvatge. D´entrada hi havia un grupet fent escalada per una via a l´esquerre del  Rocamaure, tot seguit l´home del temps, en Pascual, que deuria haver agafat dades i després a la Torre Moratxa l´Iban de la tribu entrenant descens pel circuit que hi té muntat. Per cert, m´ha fet una demostració de salts i tècnica que m´he quedat "acollonido". I jo que pensava que era un bitxo raro...

dimarts, 29 de març del 2011

1ª fase copa catalana rítmica nivell VII.


Aquest dissabte passat varem anar a Lleida on l´Estel tornava a competir, aquesta vegada individual. Era la 1ª fase copa catalana nivell VII categoria infantil amb aparell aro. Ella defensa el club gimnàstica rítmica Gemma de Figueres. Possiblement pels nervis de la 1ª competició de la temporada l´exercici li va sortir discret, una mica fluix en l´ejecució de les dificultats. Però a mi em va semblar perfecte.  Al final va quedar la 17ª i una mica descontenta però tindrà noves oporunitats per millorar.

divendres, 25 de març del 2011


Aquesta setmana la he dedicada a còrrer per muntanya, per muscular després de la marató i per disfrutar de l´entorn. A vegades entrenem i entrenem i no som capaços de disfrutar del que tenim,d´un espai immillorable i fabulós com és el Montgrí. M´he dedicat a pujar al Rocamaure i a la Torre Muratxa i a còrrer per les pistes i els corriols de la Torre Ponsa.  Només un dia vaig còrrer per la plana. De fet després de la marató ja és prou important que mantingui intactes les ganes per còrrer. Tot un èxit.
En fi, na fent...

dijous, 24 de març del 2011

dimecres, 23 de març del 2011



Normalment quan s´acaba una cursa sempre queda la sensació de que en un moment o altre sempre es podia haver fet més. Que si hagués aguantat el ritme ... , que si hagués fet això o alló ... , que si a la transició ..., que si hagués aguantat roda ..., que si hagués anat de menys a més..., sempre queda la sensació de que en un moment o altre es podia haver fet més.
La única cursa que he acabat amb la sensació que és el que hi ha, que no podia fer més, ha estat la marató. I les 3 vegades que la he acabat m´ha quedat la mateixa sensació d´haver-ho donat tot... i una mica més.

dilluns, 21 de març del 2011

En Gerard al I open gironí de Lloret.



En Gerard ahir es va estrenar a la seva 1ª cursa de b.t.t. . Estava nerviós i durant tot el viatge ens preguntava com seria la cursa i ens demanava detalls.  Una vegada allà i quan va trobar tots els seus amics semblava que se li passaven una mica. Però no va parar fins a reconèixer el circuit fins a 6 vegades !!.



A mi em feia gràcia veure´l a la sortida. Tot il.lusió.



Quan va començar a l´escola futuresport ara farà 4 ó 5 mesos quasi no sabia anar en bici. I ara mira com va, com una moto pujant i baixant



La seva 1ª medalla. Avui se l´ha emportat a l´escola per ensenyar-la a tothom.

dijous, 17 de març del 2011

NOTICIA DE DARRERA HORA .

CONTADOR , XAVI TONDO I JOAQUIM RODRIGUEZ A L'ENTREGA DE TROFEUS


 
La comissió de Open Infantil Gironí de Ciclisme està treballant a fons per que el diumenge ens visitin els corredors professionals aprofitant que el dia següent comença la “Volta a Catalunya” a la mateixa població . De fet el Paddock dels corredors oficials estarà just al costat del circuit del Open .
 

dimecres, 16 de març del 2011

COMENÇA EL I OPEN INFANTIL GIRONÍ.


El proper diumenge dia 20 es celebra la primera cursa de l'Open Infantil Gironi de Ciclisme modalitat BTT, a Lloret de Mar.

Prova organitzada pel Club Ciclista Lloret, amb el següent horari:




9.00 a 10.00 : INSCRIPCIONS

10.15: Sortida Pre-Benjamins - Cursa de 1 volta a un circuit de 1 km.

10.30: Sotida Bejamins - Cusa de 1 volta a un circuit de 2 km.

11.00: Sortida Principiants - Cursa de 2 voltes a un circuit de 2 km o 1 volta a un circuit de 4 km.

11.30: Sortida Alevins - Cursa de de 2 voltes a un circuit de 3 km o 3 voltes a un circuit de 2 km.

12.00 : Sortida Infantils - Cursa de 2 voltes a un circuit de 5 km. o 1 volta a un circuit de 10 km.


13.15 : ENTREGA DE PREMIS.


Tindran premis els tres primers de cada categoria, masculí i femení.

I obsequi per tots els participants més fotografia dels grups.
Avui és l´aniversari d´en Gerard, el petit de la casa.

6 anys, tot un homenot.

dilluns, 14 de març del 2011

L´altre dia pujant una persiana vaig notar una punxada a l´esquena que em té totalmant parat. Amb ibuprofenos i reflex i un oli xinès a veure si s´em calma. Ja fa 3 dies que no faig re i ja es comença a notar en el caràcter. Per cert, avui he tornat a comprar jalea real , la recomano pendra-la en dejú.

divendres, 11 de març del 2011

DIJOUS FELIÇ.

Avui erem en Santi, en Narcís i jo i em anat al territori cadaquesenc on ens esperava en Paco. S´ha portat prou be i ens ha fet una ruta molt variada i divertida sense ser molt dura, apiadant-se de mi que m´estic recuperant de la marató i d´en Narcís que portava una bici prehistòrica.


Ja a les primeres em vist que ens tenia preparada alguna sorpresa en forma de corriols sense netejar. Aquesta cama és d´en Santi, però no és d´una caiguda, és d´una esgarrinxada.


Aquest corriol ha estat espectacular. Ciclable només pels experts. Paco i Santi.



En Paco ens ha fet una demostració del seu art.



Jo al final estava  fos.



Aquesta és alguna de les perles que tenen per Cadaqués.

Al final ha sortit una jornada de b.t.t. prou consistent i un dia prou agradable. Al final entaulats i feliços cap a casa.

dijous, 10 de març del 2011

POST MARATO.

A l´acabar la marató és molt important hidaratar-se be i menjar correctament. Una amanida i un tall de carn seria un bon menjar. Nosaltres varem pecar i varem anar a un Macdonals. Un mcrollin, una amburguesa de formatge i un mcmenú  amb coca cola. I mcnuggets amb salsa barbacoa . Sí senyor, el que no s´ha de fer. Però possiblement era el nostre premi per haver-la  acabat. El meu amic Narcís diria més o menys  ""*""%&///.-;;;'¡???+++---****0==*=???¿¿¿¿¿/&%$*$$***$$Eººº"""""!!!!**!!!!+**^^!!!´´¨ÇÇ!!.

Dilluns. Tenia tant de mal de cuàdriceps ( ¿? ) que no podia ni baixar les escales de casa.
Dimarts. Els 2 tendons d´Aquiles estaven trinxats.
Dimecres. Vaig fer la classe tècnica de natació i m´enfonsava.
Dijous. Sembla que ja estic recuprerat. El divendres començaré a agafar la b.t.t.

dilluns, 7 de març del 2011

CRONICA MARATÓ BARCELONA.

A les 5 del matí sona el despertador i em llevo. Per devant una jornada il.lusionant i alhora dura. La marató de Barcelona. Arribem a lloc sobre quarts de 8, amb temps suficient per preparar-nos i sobretot per gaudir de tot, a cada instant, de tot el que ens envolta i de tot el que ens espera, que serà molt.



De seguida ens envolta l´atmosfera especial de les cites especials, un run-run que ens acompanyarà durant tota la jornada. Des de les fonts es comença a veure els primers atletes ( sí, sí, tots som atletes, del 1º a l´últim ) com es preparen i com van agafant posicions.


Nosaltres 3 acompanyats jo i el meu germà per dones i fills en farem de la marató un dia de festa. I a mesura que s´acosta l´hora de sortida ens anem ficant nerviosos. El riure està a la nostra cara, sí, però un cert neguit en forma de nervis ens acompanya.


I com aquell que no vol la cosa ens trobem a la sortida. I com que som de pagès busquem el globus de 3h.30´ i un cop localitzat, al seu costat. Però resulta que sí, és el globus de 3h.30´però no el de la llebre sino el del calaix i aquest no es mou, és només indicatiu, el de veritat està bastant endavant. I ens trobem a darrera. Gent , molta gent devant i gent, molta gent darrera. I un run-run de veus i sorolls impressionants.
I sortim.


Al principi passem els 2 primers km. a un ritme molt lent. Hi ha tanta gent que es fa quasi impossible corre ràpid. Després a l´alçada del Camp Nou ja agafem el ritme, de 5´km. Anem en Jacint i jo. En Met ja ens ha deixat i se n´ha anat. Quan passem pel km. 12 les dones i les filles ens aplaudeixen i criden. Genial. Em trobo be, fantàstic i eufòric. Continuem al mateix ritme i durant la 1ª part de la cursa la gent no deixa d´animar.  Hi ha vegades que s´ens fica la pell de gallina. Pel km. 21 passem a 1h50´ i em trobo be. Prenc el gel i el magnesi. M´he hidratat be. Però al km. 28 les cames em comencen a pesar, com si portés pedres, com si fossin de plom. EL MUR ja està aquí. Amb majúscules. I es farà gros i alt. Molt gros i molt alt. És semblant a les pàjares ciclistes però aquí si deixes de pedalar et pares. I havia una pancarta que deia " Si el muro te aparece meate en el ".  Ja té collons l´assumpte, fos com anava i em va fer riure. Les dones ens tornaren a animar a Glòries ( just quan començava a tremolar ) i a l´Arc de Triomf. El pas per la catedral i Rambla fins Colom va ser IMPRESSIONANT. Gent i gent animant. Llàstima que anava tant fos que no ho vaig poder gaudir al cent per cent. Després fins a l´arribada alguna vegada vaig caminar, ho reconeg, però pesaven tant les cames que no podia. És curiós com es varen quedar bloquejades, de quina manera el pensament volia i les cames no podien.



 L´arribada va ser emocionant, l´he fet 3 vegades i encara m´emociono com la 1ª vegada. Hi ha gent que aixeca els braços com a guanyador, d´altres s´abracen amb companys, n´hi ha que s´agenollen, em penso que ningú salta d´alegria perque no pot i jo vaig entrar bufant de lo cansat que estava.



Els 3 hem acabat com herois. En Met, en Jacint i jo. Molt cansats. Però com herois. No podíem fer estiraments perque les cames estàven tieses i quasi no ens podíem ni sentar. Per cert, que varem tenir la visita d´en Ramon Cateura, la seva dona la Roser i el petit en Martí. Quin detall.



La pancarta la portava la meva filla, l´Estel. Durant tota la marató hi havia mils de persones animant amb pancartes de tota mena, amb llençols escrits, fent fresa amb tot el que feia fresa i a més et trobaves punts d´animació amb grups amb directe, altaveus connectats a la radio ( flaixbac ) i prop de Glories un grup fent espinnig.



Faltava el petit. Si tot va be l´any que ve hi tornaré i si tot va be, entraré a l´arribada amb els 2 nens. Hi havia molta gent que ho feia. Com a de ser, una festa , LA FESTA  de l´esport.
LA MARATÓ DE BARCELONA.

MARATÓ BARCELONA.

És joveníssim per la marató. I acaba de fregar el rècord. Levi Matebo, de Kenya, acaba de guanyar la Marató a Barcelona. Un crono sensacional: 2h07: 31, a només un segon del rècord de la prova (Mtoto, l'any passat). Els líders van passar la mitja marató en 1h02: 59, a ritme de 2h06 '. I enhorabona a Marc Roig per el seu rècord personal: 2h18: 05

El meu temps a la marató de Barcelona va ser de 4h. 8´ i la mitja la vaig passar a 1h. 50´.

dissabte, 5 de març del 2011

Tot a punt per la marató de Barna.

Ja està tot apunt per la marató de Barna. Ja tinc el dorsal i el xip. Tot preparat. En principi intentaré seguir la llebre de 3h.:30´ que va a 4:59´´ el km. per passar a 1h.:45´ la 1/2. Si veig que m´obliga massa em despenjaré per agafar un ritme més suau. L´únic problema que hi veig és que encara de la duatló tinc alguna molèstia als bessons i es podrien pujar a partir del km. 30. Portaré magnesi i gels i un cinturó amb ampolletes amb powered. El gel 1 pel km. 21 i l´altre pel 30. El magnesi al km. 21 i a veure si aguanto muscularment. Les ampolles ( 4 ) al cinturó les aniré emplenant a mesura que passi pels avituallaments.
Al final més de 15.000 participants, que no són pocs, serà la cursa que participo amb més gent. M´hauré de col.locar al meu calaix una mica endavant sino es tarda massa a agafar el ritme. El que tardes a passar per la sortida més els km. que es tarda a descongestionar l´embús que es provoca a la sortida que és de 2 ó 3 km. Al final i anem del Futur Esport en Jacint, en Met i jo. Suposo que anirem tots tres junts fins que ens anem despenjant. En una marató agafar un ritme que no és el teu és una bogeria i ho acabes pagant al final. Per a mi i per en Met serà la 3ª marató, per en Jacint serà el seu estreno.
Que no se sapiga però portaré diners per si haig d´agafar el metro. O un taxi, mai se sap. Je, je.

divendres, 4 de març del 2011

Acabat d´arribar de setmana blanca amb la family faig 4 centims de la duatló de Castellfollit, que encara no havia tingut el moment. Feia temps que no disfrutava tant d´una cursa. Massa explosiva per a mi en aquest moments però tot un plaer.

                                Als boxes moments abans de la sortida.
                                      Als primers 5 km. corrents.

Llastima que la primera part correns va ser un dessastre i se´m descordaren 2 vegades els cordons de les espardenyes, perque em vaig trobar be. Però en una cursa tant explosiva perdre temps cordan-te els cordons és irrecuperable.
En fi, na fent...