La recompensa la trobem en l´esforç i no en el resultat. Un esforç total és una victòria completa.

La recompensa la trobem en l´esforç i no en el resultat. Un esforç total és una victòria completa.
La recompensa la trobem en l´esforç i no en el resultat. Un esforç total és una victòria completa.

SURF SHOP L´ESTARTIT

SURF SHOP L´ESTARTIT
SURF SHOP L´ESTARTIT

dilluns, 19 d’abril del 2010

AMAT ARTIGAS COMPLETA 50 DE LES 60 VOLTES PREVISTES A L´ESTANY DE BANYOLES

Dia de vent i sobretot d´un ritme massa elevat han fet que a la volta 50 de les 60 previstes del Test Maasai hagués de posar punt i final al test. Les forces no eren les adients per acabar de completar els 400 kms. previstos i a dues hores abans de finalitzar-lo, i després de 11 pedalant a una mitjana de 31 kms./hora han fet que abandonés un dia intens de bicicleta.


Finalment han estat 330 kms., 10 voltes menys de les previstes, en un dia perfecte de calor i bon ambient a l´Estany, cosa que no ha perjudicat que vingués molta gent a recolzar un homenatge a Xàvi Novell. Familia, amics, coneguts, etc... hem rodat plegats moltes hores per reclamar més seguretat a les carreteres i recordar el nostre gran amic Xàvi, que ens va deixar fa uns mesos a la carretera mentre practicava el que més li agradava, la bicicleta.

Perqué us en féu una idea al km. 50 portàvem una mitjana superior als 33 kms./hora, passant pel km.226, tercer avituallament, amb una mitjana encara superior als 32 kms/hora. A l´hora de dinar quedant-me sol davant el vent i la duresa del test la mitjana va baixar fins els 31 kms/hora, on em va passar factura el ritme imposat fins aquell moment amb la resta de companys fent que les cames no aguantéssin l´esforç i acabant amb 330 kms. a les cames, després de fa un parell de mesos haver superat els tests 200 i 300.

Un cop analitzada l´errada en aquest test amb un ritme massa elevat tinc prevst repetir-lo d´aqui quatre setmanes intentant portar una "velocitat" de creuer una mica inferior per no patir la mateixa errada. Un cop superat el test tocarà ja fer 24 hores a l´estany, complentant 80 voltes, i com l´any 2008 completar 523 kms.

Agraïr tota la gent que em va recolzar ahir tant a Banyoles con a través de móbil i mail, i sobretot la gent que va estar més kms. al costat meu pedalant: Josep Gou (295 kms.), Santi Pons (258 kms.), Xàvi Guillén (143 kms.), Félix Perez (133 kms.), Lluis Puigbert (120 kms.), Mónica Clinaz (100 kms.) i José Cordero (100 kms.).

Una forta abraçada a tothom, familiars, amics i coneguts d´en Xàvi.

Maasai Amatstrong
amatartigas@hotmail.com

1 comentari: