La recompensa la trobem en l´esforç i no en el resultat. Un esforç total és una victòria completa.

La recompensa la trobem en l´esforç i no en el resultat. Un esforç total és una victòria completa.
La recompensa la trobem en l´esforç i no en el resultat. Un esforç total és una victòria completa.

SURF SHOP L´ESTARTIT

SURF SHOP L´ESTARTIT
SURF SHOP L´ESTARTIT

divendres, 23 d’abril del 2010

DIJOUS FELIÇ... AMB CAIGUDA FINAL.


Com cada dijous ahir tocava sortida i puntualment a les 8 h. del matí sortíem del super G.P. Durant la primera hora ens va acompanyar l´Enric Tauler que va fer la feina de llançar-nos a un bon ritme. Quan ens va deixar es va ficar a tirar en Neil demostrant el que tots ja sabíem, que és un bon rodador. Així que ens plantem a les portes de la Mare de Deu del Mont i comença la batalla, sense pietat. Primer ataca en Paco i el segueix en Jacint, en Narcís i jo a uns metres. Conforme anem pujant en Narcís s´en va. Jo recordant que l´última vegade  a dalt es va fer molt llarg, prefereixo pujar al meu ritme i de menys a més. D´aquesta manera arribo a l´úlim km. i el faig quasi tot a 11 km/h. que per a mi no està gens malament. Al final arriba primer en Jacint, a 50 m. en Paco, a 100 m. en Narcís i a 50 m. jo. En Neil arriba més tard, és un rodador.
A la tornada a tota hostia com sempre, que hi havia gana, tirant en Jacint i en Narcís. La resta anavem bastant justos.
Després de 140 km. arriba el coll d´Ullà de categoria especial que lluiten en Jacint i en Paco. Aquest se l´ emporta en Paco, 25 punts.
I arribant a la rotonda del G.P PATAPAM ! caiguda. Jo que anava el primer m´en lliuro, però els resultats són els seguents. En Jacint cop i pelada al genoll, les dues rodes i el sillín trencats. En Neil cop al genoll, ben ensangrentat i roda i potser cambiador trencats. En Narcís cop a la cadera. Coix uns quants dies. En Paco caiguda sense consequencies.
Al final 150 km. i un dijous feliç quasi fins al final.
En Paco diu que encara ens ha sortit prou barato. Pel que podria haver estat...

1 comentari:

  1. Diuen que tot el que es paga en calés ,es barato..!!Espero que tots els ferits es recuperin aviat,i no sigui res.
    Tal com a dit en Narcís,aquest final a estat una mica surrealista.A la carretera no es poden fer coses surrealistes,per aixo ja teníem en Dalí a Cadaqués.....
    Una més per explicar.....o millor per oblidar??

    ResponElimina