La recompensa la trobem en l´esforç i no en el resultat. Un esforç total és una victòria completa.

La recompensa la trobem en l´esforç i no en el resultat. Un esforç total és una victòria completa.
La recompensa la trobem en l´esforç i no en el resultat. Un esforç total és una victòria completa.

SURF SHOP L´ESTARTIT

SURF SHOP L´ESTARTIT
SURF SHOP L´ESTARTIT

divendres, 18 de febrer del 2011

Cop policial a Girona contra el tràfic de substàncies dopants

EFE

DDG Els Mossos d'Esquadra han efectuat una operació contra el tràfic de substàncies dopants en diverses localitats de Catalunya en la que s'han practicat almenys cinc detencions, segons que han informat fonts de la policia autonòmica.

Entre els detinguts figuren atletes amateurs o no totalment professionals que solien participar en carreres de resistència, com maratons o mitges maratons, segons aquestes fonts.


Els agents, que han intervingut en l'operació, han efectuat 5 registres i han confiscat diverses substàncies dopants, com EPO i clenbuterol.

La xarxa desarticulada es dedicava al subministrament de nandrolona, una substància «anabolitzant i androgènica», que es troba en petites quantitats de forma natural al cos humà però en l'àmbit esportiu s'utilitza com a dopping.

Els detinguts passaran avui a disposició judicial al Jutjat d'Instrucció d'Olot acusats d'un delicte contra la salut pública.

Cal destacar que precisament aquesta operació ha culminat amb èxit gràcies a la denúncia d'un ciclista d'Olot que va rebre una oferta per comprar nandrolona per internet.


Antecedents d'ús de substàncies dopants a les comarques de Girona


«Ho vaig fer perquè volia guanyar»


Així de senzill. Josep Lluís Blanco hauria reconegut que es va dopar a la Guàrdia Civil quan va declarar el passat 15 de desembre com a testimoni pel cas Llebrer i després de l'obertura d'investigacions contra el metge de Blanes Javier Solanas a qui, finalment, se li van arxivar les diligències. Blanco, que està suspès per dos anys després de donar positiu en el control posterior al Campionat d'Espanya d'Avilés, hauria comprat l'EPO a Mataró pagant 720 euros


Dopatge a la Via Augusta


Llegenda o realitat? En el món del ciclisme encara s'explica com un matí plujós de principis del 2003 Lance Armstrong, quan tornava cap al seu domicili de Girona després d'un entrenament, va veure Floyd Landis fent un cafè amb llet refugiat del mal temps en un bar. Era l'Arts, al mig de la Rambla. La part mítica de la història parla d'un Armstrong entrant al local i convencent aquell rosset d'origen amish que entrenant-se al màxim, seguint el seu exemple, podria arribar a ser un número 1 del ciclisme. Tres anys i mig més tard, amb el texà ja retirat, Landis guanyaria el Tour fent una autèntica exhibició. Una glòria efímera. Va ser sancionat per dopatge i desposseït del títol


DIARI DE GIRONA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada