La recompensa la trobem en l´esforç i no en el resultat. Un esforç total és una victòria completa.

La recompensa la trobem en l´esforç i no en el resultat. Un esforç total és una victòria completa.
La recompensa la trobem en l´esforç i no en el resultat. Un esforç total és una victòria completa.

SURF SHOP L´ESTARTIT

SURF SHOP L´ESTARTIT
SURF SHOP L´ESTARTIT

dijous, 17 de juny del 2010

MES SOBRE IMPULS MEDES BIKE

DE COM S´HA ARRIBAT A LA SITUACIO ACTUAL.

L´impuls medes bike neix de la il.lusió d´un grup de persones de l´Estartit i Torroella, esportistes la majoria, amb ganes de fer un club diferent. Al principi tots erem u i tots buscavem el mateix objectiu, fer de l´impuls el  nostre club i el millor club possible.
I doncs, què ha passat per arribar a la situació actual ?
A mesura que el club es feia gran anaven sortint noves seccions. La primera la secció dels minis, la que englova els pares i tots el fills. Després la secció de natació, la de running, la de triatló... El problema comença a sortir quan una d´aquestes seccions es comença a fer gran i comença a estar més organitzada que el propi club. El problema surt quan la secció dels  minis s´organitza com a escola de ciclisme.
No és un problema de diners perque el club està molt capitalitzat. Hi ha subvencions de la Generalitat, ajudes de diferents ajuntaments, aportacions dels esponsors i les quotes dels socis. Sembla més un problema de transparència, de voluntad, de reconeixement per la feina, de sinceritat. I evidentment d´una aposta pels petits del club.
És un problema d´organització. Sense uns pressupostos l´escola de ciclisme no pot treballar, ni l´escola de ciclisme ni el mateix club. És per això que es proposa un sistema amb més autonomia per a les seccions del club on el secretari porta els temes administratius i el tresorer els comptables. Però aquesta proposta és rebutjada.
Hi ha dos projectes diferents. Des de l´escola de ciclisme es treballa en un projecte educatiu a llarg termini que intenta desenvolupar tot el potencial dels nens com a atletes, com a ciclistes i sobretot com a persones i des de la junta hi ha un altre tipus de projecte, de potenciar curses i no sé, tampoc ho expliquen.
L´utima reunió del dia 1 de juny és on realment surten totes les diferències i és on explota tot el problema. Des de la junta per mitjà del secretari i amb el consentiment del president es reconeix que no es vol l´escola de ciclisme. La junta  No vol l´escola de ciclisme.
És a partir d´aquest moment que es trenca tota relació i el club malauradament es trenca en 2. La junta actual i la secció dels minis ( escola de ciclisme ).

Jo he intentat aclarir una mica tot el que està passant. No vaig a les reunions i tota la imformació la tinc preguntant. Possiblement tinc més tirada per la secció dels minis, ho reconec, però tothom que se senti part d´un club entendrà que sense potenciar els nens no hi ha futur. També és possible que m´equivoqui i el nens siguin en lastre per un club.
De totes maneres ¿ I si demà la secció de natació s´organitza i necessita d´un pressupost per tirar endavant, també se la farà fora ?

2 comentaris:

  1. Res més que afegir, en Tati ho ha dit tot i per cert molt bé dit. Gràcies novament.

    ResponElimina
  2. Gracies per posarnos al dia de com estan les coses,almenys sabem per les teves paraules el que ha pasat amb el club.Ara ya tenim cronista oficial ER TATI. JAJA bromes a part i aviam si te solucio tot plegat. SOC LA ROSA ANONIMA

    ResponElimina