La recompensa la trobem en l´esforç i no en el resultat. Un esforç total és una victòria completa.

La recompensa la trobem en l´esforç i no en el resultat. Un esforç total és una victòria completa.
La recompensa la trobem en l´esforç i no en el resultat. Un esforç total és una victòria completa.

SURF SHOP L´ESTARTIT

SURF SHOP L´ESTARTIT
SURF SHOP L´ESTARTIT

dilluns, 7 de juny del 2010

ELECCIONS.

Sóc soci impuls i reconec que no participo en les reunions. L´única reunió on he estat va ser la primera on es va decidir el nom del club i els colors de la roba cicliste. Allà vaig conèixer un president, l´ Enric Tauler, amb idees fresques i il.lusions que parlava d´un club democràtic on tot giraria al voltant del soci. Va parlar que si en qualsevol moment algú li ho demanava es ferien eleccions i deixeria pas a nova gent. Allà vaig conèixer un Enric pletòric, junt amb en Joan Coll , l´Amat Artigas i en Jacint Sarquella, el meu germà, iniciadors tots d´una idea il.lusionant.
Doncs amb el pas del temps, la idea s´ha fet gran, potser massa gran, i el club ha crescut, i molt. I en aquest moments hi ha dos projectes diferents, totalment diferents i malauradament enfrontats.
Per una part està el projecte piramidal del president i del secretari i d´algú més dels vocals, on tot ha de passar per un filtre. Tot gira al voltant del president i aquest és la figura indiscutible del projecte.
L´altre projecte és el de la secció dels minis, un projecte pla, on tot és independent i paral.lel. No hi ha filtres o tothom és el seu propi filtre. Es basa entorn a motivar i il.lusionar. Sense figures indiscutibles però amb un objectiu comú.

Així doncs els dos projectes estan enfrontats amb posicions insalvables.

Jo com a soci  i per enfortir encara més el club DEMANO ELECCIONS A LA JUNTA D´IMPULS MEDES BIKE. Devant d´una ruptura un acte democràtic com unes eleccions només poden fer crèixer encare més el club.

8 comentaris:

  1. Estic amb tu, ELECCIONS A LA JUNTA JA!!!!!, si els que l’han de convocar tenen la tranquil•litat d'haver actuat correctament amb la seva postura i la seva gestió al club no han de tenir por i haurien de fer-ho, només els hi pot passar que surtin reforçats a les eleccions o be surtin de la Junta, entenc que el club sempre ha de estar per sobre d’interessos personals, O NO?

    ResponElimina
  2. En Tati ha posat el dit a la llaga...Si es tan democratica la junta(3 persones), que convoquin eleccions i que deçideixin els soçis!!! . Aixó fa molta pudor , que ens amagen als soçis ?? Algú ha vist mai els comptes ??Aixó si , mobils pagats per el club , ordinadors , etc... i el que no sabem....No entenc com s'ha arribat fins aqui ...

    ResponElimina
  3. Molt ben explicat, tot el problema es resumeix en dos projectes diferents i antagonics, son dues maneres de veure el club i el millor per tots seria un debat i unes eleccions.

    Jacint.

    ResponElimina
  4. Ja hi som amb els anonims.... doneu la cara!

    Javi Gómez

    ResponElimina
  5. PERE RIBAS


    Ha vingut un grapat de gent per donar-vos suport i ajuda i lo millor que se us va ocorrer va ser engegarnos a la.... si aquesta es la millor manera de portar un club poder que us ho feu mirar per un que i entngui.

    ResponElimina
  6. Jo encara tinc l´esperança de que tots us junteu per fer una sortida de .... feliç i alla a la montanya amb les bicis al costat fumeu la pipa de la pau i arrecleu tot aquest merde com persones adultesque a vegades sembleu criatures.Apa ja ho he dit. ROSA

    ResponElimina
  7. Això només és pot arreglar amb eleccions i que es presentint dues llistes i els socis decideixin, les democràcies funcionen així.
    Fugir és de cobarts i qui no ha d'amagar res que parli. Sabeu perfectament el que penso perqué a les reunions o en particular ho hem parlat. I jo sempre us dic que cadescu a de dir el que pensa. El pensament és lliure, això si sempre amb respecte. En Javi ha dit una cosa que estic d'acord, ni uns són tant bons ni els altres tant dolents. Jo sempre he volgut arribar a un acord però ara ja és massa tard. ELECCIONS !!! Que decideixi el soci.

    ResponElimina