La recompensa la trobem en l´esforç i no en el resultat. Un esforç total és una victòria completa.

La recompensa la trobem en l´esforç i no en el resultat. Un esforç total és una victòria completa.
La recompensa la trobem en l´esforç i no en el resultat. Un esforç total és una victòria completa.

SURF SHOP L´ESTARTIT

SURF SHOP L´ESTARTIT
SURF SHOP L´ESTARTIT

dilluns, 24 de gener del 2011

El Garmin-Cervélo comença la pretemporada a Girona

L'equip nord-americà, amb el campió del món Thor Hushovd, s'entrenarà a les comarques gironines



Direcció al mar, cap a Sant Feliu de Guíxols o Roses, o bé apuntant a l'interior amb l'ascens a Olot, ben aviat s'hi podran veure alguns dels millors ciclistes del món. No serà el Tour ni la volta Catalunya, sinó la darrera concentració de pretemporada que efectuarà aquesta setmana el Garmin a Girona. L'equip afincat a la capital de la província farà els darrers retocs a un planter que s'entrenarà al complet per la demarcació a partir d'aquest dijous. L'impressionant cartell de l'equip nord-americà es desplaçarà al complet i no hi faltarà ningú, ja que quan s'acabi l'estada, el dijous 3 de febrer, tot el grup es desplaçarà a l'Orient Mitjà per disputar la primera prova d'aquest 2011, el Tour de Qatar, que començarà el dia 6 del mateix mes.


El més esperat serà, sens dubte, el campió del món Thor Hushovd, que s'ha integrat al conjunt amb la passada fusió del Garmin amb el Cervélo. El veterà ciclista noruec, que actualment resideix a Montecarlo (Mònaco), arribarà només un dia abans dels entrenaments. Al seu costat hi haurà la plana major de l'equip: l'escocès David Millar o els nord-americans Tyler Farrar, Christian Vande Velde i David Zabriskie, entre d'altres corredors d'elit.


L'objectiu no és cap altre que posar tot el grup al seu millor estat de forma; per a això fonts del Garmin ahir asseguraven a Diari de Girona que tenen previstes diverses sortides per a tota la província, aprofitant la varietat de terrenys que aquesta disposa: des de recorreguts prop del mar, carreteres revirades per l'interior o ascensos als diversos pics i poblacions d'alta muntanya.


D'altra banda, ahir l'equip va expulsar un dels seus directors esportius, l'australià Matt White, per haver autoritzat l'excorredor de l'equip, Trent Lowe, a consultar amb un metge de fora la formació, l'espanyol Luis García del Moral, director de l'Institut de Medicina de l'Esport de València. Una acció que xocava directament amb el reglamant intern antidopatge de l'equip Garmin, que es defineix com "el més net" de tot el pilot.


http://www.diaridegirona.cat/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada