La recompensa la trobem en l´esforç i no en el resultat. Un esforç total és una victòria completa.

La recompensa la trobem en l´esforç i no en el resultat. Un esforç total és una victòria completa.
La recompensa la trobem en l´esforç i no en el resultat. Un esforç total és una victòria completa.

SURF SHOP L´ESTARTIT

SURF SHOP L´ESTARTIT
SURF SHOP L´ESTARTIT

diumenge, 7 de març del 2010

CRONICA 16ª MITJA MARATÓ DEL PLA DE L´ESTANY.

Aquesta és una mitja que recomano especialment. Excepcional per l´entorn on transcorre, encara manté aquell aire provincial que a vegades tan es troba a faltar. M´explicaré. En aquest moments sembla que una mitja o qualsevol cursa només es GRAN si té mils i mils de participants. Sembla que les curses són més curses si són massificades. Tot s´ha de fer a lo bestia i tot s´ha de magnificar. sinó no té valor. Doncs aquesta l´he trobat GRAN i possiblement l´hagi disfrutat més que d´altres que he fet jo i mils més. L´entorn és sencillament fantàstic. Es comença donant la volta a l´estany per tot seguit agafar direcció a Camós i travessant camps tornar a donar la volta a l´estany. Banyoles és privilegiada en aquest sentit ( com es nota que i tinc arrels ). A més a més el dia a acompanyat i tot i fer fred s´agraia l´escalfó del sol. L´organització simple però eficaç també es mereix un 10. Gent durant quasi tot el recurregut animant.
Jo per la meva part m´he trobat molt be al principi i fins el km. 10 m´ha passat volant. Després he patit la primera crisi a la pujadeta que venia i les pulsacions s´han disparat però m´he recuperat i fins el 17 m´he trobat molt be. Però llavors ha arribat el "del pal " i la garrotada ha estat més gran del que hem pensava. Llàstima perque possiblement avui hauria fet marca personal però aquest últims 4 km. m´han deixat cuit.
En fi l´important és que hi som i si no podem guanyar l´important és .... na fent....
Al final el meu resultat                                                                                                                             196  170  Tati Sarquella Subiros     01:36:24      01:36:10     00:04:34      00:44:02 ..    169    78-VetAM IMPULS MEDES BIKE
Si voleu veure les classificacions clique   AQUI

4 comentaris:

  1. Molt bé nen..!! Sempre voldria.m estar millor,però això es l'esport ,sacrifici per millorar las marques i els reptes.
    Cuidat..!!!
    Ens veiem

    ResponElimina
  2. Felicitats Tati !!!
    Estàs a prop de la marca i si a mes disfrutes millor.
    Guarda forces per la bici, jaja !!!

    ResponElimina
  3. M'analegro que la nostra Mitja Marató t'agrades tant, és un paissatge molt agraït.

    T'esperem l'any vinent, i si t'apuntes a alguna altre de les curses que s'organitzen, benvingut!
    Salut i km's!
    * Èric.

    ResponElimina
  4. Felicitats Tati!
    Per mi Banyoles es la meva segona llar, per la meva primera competició, i no va ser casualitat, vaig escollir la mitja de del 2007. La gent d'allà anima que es massa i l'entorn es una passada.

    ResponElimina