La recompensa la trobem en l´esforç i no en el resultat. Un esforç total és una victòria completa.

La recompensa la trobem en l´esforç i no en el resultat. Un esforç total és una victòria completa.
La recompensa la trobem en l´esforç i no en el resultat. Un esforç total és una victòria completa.

SURF SHOP L´ESTARTIT

SURF SHOP L´ESTARTIT
SURF SHOP L´ESTARTIT

dijous, 2 de febrer del 2012

L´última informació sobre la nocturna de Rocacorba.

L´altre dia amb en Paco i en Met varem anar a còrrer a la nit per preparar la nocturna de Rocacorba. Era una nit tapada pels núvols que la feia molt negre, sense la claró de la lluna. La veritat és que fa una mica de "llullu" però alhora és molt divertit pel que té de novetat. Així que amb els frontals al cap i ben tapats per la fred varem sortir per enfilar el corriol de les dunes i un cop a dalt baixar per l´altre cara pel corriol d´en Ferran, agafar al final la pista i encarar cap a la dreta pel corriol  de l´Hostenc per anar a buscar la ruta del vent i tornar un altre cop pel corriol de les dunes. Al final bastant ràpids varem tardar 1 hora i poc.
Les sensacions són entre divertides i curioses. En Paco que normalment no si veu gaire, a la nit menys, però part del recurregut veia " papallones ". Deia que si la llum, que si el reflexa ... ; en Met a l´acabar tenia un mal de ventre de collons, suposem que pels nervis i la tensió. Jo a part de les 3 retorcides de tormell un moment que anava davant algun animal es va moure i quasi em surt el cor per la boca. La veritat és que estem tant acostumats a la vista que còrrer de nit , encara que sigui amb llum ( poca ) costa molt més del que sembla. Sobretot el que més em costa és veure on es trepitja i també escoltes molt més que de dia.

L´última info sobre la nocturna de Rocacorba.

La cursa només serà suspesa en cas de greus afectacions viàries.


- Aquesta tarda a la zona de la cursa, meteocat anuncia 5 cm de neu, i a partir de demà entre un anticicló que durarà tot el cap de setmana.

L’organització te un traçat alternatiu preparat que no pujaria a Rocacorba,

en principi esperem que nevi poquet igual que el cap de setmana passat i tot quedi com un anècdota, però si la nevada s’agreuja durant el dia d’avui i l’organització el dissabte no pogués accedir amb cotxe al cim de Rocacorba per tal de garantir l’avituallament i la seguretat corresponent del corredor, ens veurem obligats a activar el traçat alternatiu.

L’Organització mantindrà informat en tot moment via e-mail a tots els corredors, si us plau no truqueu, ni envieu mails si no es per temes urgents.

1 comentari: