La recompensa la trobem en l´esforç i no en el resultat. Un esforç total és una victòria completa.

La recompensa la trobem en l´esforç i no en el resultat. Un esforç total és una victòria completa.
La recompensa la trobem en l´esforç i no en el resultat. Un esforç total és una victòria completa.

SURF SHOP L´ESTARTIT

SURF SHOP L´ESTARTIT
SURF SHOP L´ESTARTIT

dilluns, 26 de juliol del 2010

CLUB ESPORTIU FUTURESPORT

Escriu Marc Barbosa.-


L’Escola Esportiva FUTURESPORT comparteix els principis del fundador de l’Escola de Summerhill, el senyor Alexander S. Neill, tot adaptant-los a la visió particular de l’Escola Esportiva.


Imagina un lloc...

- On l’èxit no es defineix per les classificacions, sinó per la pròpia definició del nen/a d’èxit...

- On els nens tenen la llibertat de ser ells mateixos...

- On l’oferta de tota l’Escola Esportiva FuturEsport és democràtica, a on cada persona té igual dret de ser escoltat...

- On hi hagi temps i espai per seure i somiar...

- On es pot jugar tot el dia si vols...

Pots imaginar quelcom igual?

Adaptació teòrica de A. S. Neill – Summerhill.

L’idea de l’Escola Esportiva FUTURESPORT en una frase:

“Val més formar a un escombriaire feliç que a un neuròtic primer ministre.” (A. S. Neill).

“Val més formar a un esportista feliç que a un campió frustrat.” (adaptació de l’Escola Esportiva de l’idea de A. S. Neill).

L’Escola Esportiva FUTURESPORT és un projecta pioner a Catalunya amb una filosofia molt clara, té la voluntat a través de l’esport de la formació del nen/a a la seva educació esportiva integral, promovent la bona conducta i el respecta a tres nivells: a l’entorn, al material i a les persones.

L’Escola Esportiva FUTURESPORT està dirigida a tots els nens i nenes de fins a 14 anys d’edat que vulguin formar part d’un concepte innovador d’entendre l’esport.

L’Escola Esportiva FUTURESPORT vol transmetre als nens i nenes valors solidaris que tot sovint manquen a la nostre societat, creant vincles i col·laborant amb una ONG.

L’Escola Esportiva FUTURESPORT és un club esportiu sense ànim de lucre format per voluntaris.

L’Escola Esportiva FUTURESPORT centra la seva activitat principal en tres àmbits esportius complementaris: la natació, el ciclisme i l’atletisme. La combinació d’aquest tres esports és el punt de partida per formar a un nen/a com un esportista complert i que estimi l’esport. L’Escola Esportiva FUTURESPORT té tot el suport de la Federació Catalana de Ciclisme i de la Federació Catalana de Triatló.

L’Escola Esportiva FUTURESPORT es recolza en un treball a nivell tècnic i conceptual a través del joc adaptat a les edats dels nens i nenes, amb el suport de professionals tècnics de primer nivell especialitzats en cada disciplina i responsables de l’activitat que s’imparteixi.

L’Escola Esportiva FUTURESPORT té com a objectiu educar mitjançant l’esport, formant al nen/a primerament com a persona amb una visió pròpia de vida i de futur, i seguidament com a un/a esportista amb la capacitat d’arribar als 14 anys d’edat plenament condicionat a fer qualsevol esport.

L’Escola Esportiva FUTURESPORT no té com una meta la competició del nen/a, simplement vol fer-ne ús com a eina de motivació pel nen/a per a la pràctica de l’esport, aconseguint la pròpia voluntat del nen/a a millorar tècnicament en aquell esport.

L’Escola Esportiva FUTURESPORT té un pla d’actuació continuat de cinc anys. Els 9 anys és l’edat ideal perquè el nen/a pugui començar la formació a l’Escola Esportiva aconseguint plenament els objectius quan el nen/a compleixi els 14 anys.

L’Escola Esportiva FUTURESPORT té el seu àmbit d’actuació a les comarques gironines, i concretament a la zona de l’Empordà, sempre amb la possibilitat i voluntat d’expandir aquesta filosofia a un àmbit geogràfic més ampli, simplement és la base inicial perquè altre gent pugui treballar en aquest sentit.

L’Escola Esportiva FUTURESPORT promou l’esport conjuntament amb l’educació en dos àmbits: als Centres Escolars de Primària de la zona, motivant a les Escoles, a través de l’assignatura d’educació física, a promoure l’activitat física escolar i extraescolar als nens i nenes. I als Municipis de la zona, a través de l’àrea d’esports, promovent i encapçalant activitats i projectes esportius en benefici de tota la comunitat

2 comentaris:

  1. Aquest projecta és molt engrescador, perqué és per la mainada i perqué els grans hi estem molt implicats.
    Gràcies a tots membres de Futuresport.

    ResponElimina
  2. ROSA: PER FIIIII.....Per fi un club per els nens,per fi un lloc on els nostres fills poden disfrutar de la natura i desconectar de l´escola,per fi. Enhorabona i endevant,que coneixent al grup que ho porta segur que triunfareu.

    ResponElimina