La recompensa la trobem en l´esforç i no en el resultat. Un esforç total és una victòria completa.

La recompensa la trobem en l´esforç i no en el resultat. Un esforç total és una victòria completa.
La recompensa la trobem en l´esforç i no en el resultat. Un esforç total és una victòria completa.

SURF SHOP L´ESTARTIT

SURF SHOP L´ESTARTIT
SURF SHOP L´ESTARTIT

dilluns, 10 de maig del 2010

CRONICA TERRA DE REMENCES 175 KM.


Aquesta vegada anava concienciat del que havia de fer. Surtir fluix i anar de menys a més. 175 km. s´han de fer a ritme de 175, però quan et passen els de 95 normalment t´hi apuntes. Així doncs ho tenia clar, a ritme lent i sobretot anar menjant i  hidratant-me.
A la sortida i fins el primer port anava amb en Narcís anar fent però amb alegria. Capsacosta el vaig fer àgil de cames i sense apretar, trobant montgrins i impulsos durant tota la pujada. Després a l´arribar a Sant Pau de Seguries comença a ploure i ploure fins a Ripoll. A la pujada de Vallfogona decideixo fer la curta, amb un dia tant gris i xop com anava, 175 km. es poden fer llargs. Així que apreto a ritme de 95. Però quan sóc a dalt i i veig que el dia s´aclareix m´entren els dubtes. La baixada fins a Olot molla, vigilant més que disfrutant. Llavors direcció Sant Esteve hem dicideixo a fer la llarga. Fins ara ho havia fet tot malament, no havia respectat el ritme, no havia menjat i no m´havia hidratat suficient. La pluja m´ha destorotat.
A la pujada de Bracons, amb vent de cara a les rectes i amb un desarrotllo massa gran ( no porto compact ) es fa durilla. Veig gent recolant i adelanto dos cadàvers sobre la bici i jo més endavant tres. La part de dalt anava clavadíssim. Però al final arribo al cim i continuo. A la baixada rampa a les dues cames que ja fins a l´arribada no hem deixaran.
Abans d´arribar a Manlleu m´atrapa en Narcís. A l´última pujada ell s´en va i jo tot xinu-xano i com puc fins a l´arribada.
Al final la victòria és l´esforç . 3 impulsos varem acabar la llarga, En Narcís ( com un campió ), en Joan i jo. Felicitar també a tots els impulsos i montgrins que varen fer la curta i que varen ser molts.

4 comentaris:

  1. SOUS UNS CRACKS,ENHORABONA NOIS...!!!
    AQUEST EN NARCÍS ENS ESTA APRETANT A TOTS DE MALA MANERA...!!!
    L'ANY QUE VE TINC QUE ANAR-HI PER VERGONYA....!!!

    ResponElimina
  2. Ei Paco !!!
    per vergonya no, per disfrutar si.
    Quan veus ciclistes que reculen i altres a peu a dalt a Bracons t'anadones de lo dur que és, i que el mes important és arribar.
    El sacrifici és lo mes maco d'aquest esport.
    Satisfacció és el que queda al final.

    ResponElimina
  3. Felicitats, na fent es un bon ritme, els valents són els que dubten en si seguir o no, els altres no dubten, abandonen.

    ResponElimina
  4. primer de tot felicitar en aquets dos locus, lo important de tot es arrivar a puesto sans i estalvis lo de mes es a mes, bona companyia i un bon dinar felicitats campions

    ResponElimina