La recompensa la trobem en l´esforç i no en el resultat. Un esforç total és una victòria completa.

La recompensa la trobem en l´esforç i no en el resultat. Un esforç total és una victòria completa.
La recompensa la trobem en l´esforç i no en el resultat. Un esforç total és una victòria completa.

SURF SHOP L´ESTARTIT

SURF SHOP L´ESTARTIT
SURF SHOP L´ESTARTIT

diumenge, 2 de maig del 2010

DISSABTE 15 DE MAIG NOVAMENT TEST MAASAI 400 KMS

ENVIAT PER L´AMAT ARTIGAS

Després de que fa un parell de setmanes no pogués acabar amb éxit el Test Maasai 400 kms. a l´Estany de Banyoles, ja tenim nova data per repetir-ho. Després de fer el balanç de que els diumenges es complica massa la circulació a l´Estany, repetirem el test novament en dissabte, tal i com haviem fet sempre.


Analitzant també el ritme superior als 32 kms/hora amb 300 kms. a les cames, ho tornarem a repetir intentant mantenir un ritme una mica inferior, als voltants dels 30 kms/hora per poder superar el test tal i com vàrem fer el 2008. L´hora de sortida la mateixa, a les 07.00 hores del matí i acabant sobre les 9 del vespre si els càlculs previstos, les forces, i la velocitat ho permeten.

Confirmades com sempre les llebres com són Félix Perez, Josep Bataller, Xavier Guillén, José Cordero, Santi Pons, Stellina, etc... I el retorn d´una gran llebre com és en Marc Quintana, que ja va estar amb nosaltres al test 300 kms. i aportant un grau més de qualitat durant unes hores.

Tot aixó sempre amb el recolzament d´Artsportbikes de Banyoles, i en aquest cas també amb la secció de triatló del Club Natació Banyoles que també tenen ganes d´estar rodant amb nosaltres almenys amb un component de l´equip mínim totes les hores fins a la finalització del test.

I la gran novetat amb la participació d´un grup de noies que tenen previst fer una sortida tres hores més tard desde l´Esglèsia de Porqueres, "boxes" com sempre dels nostres tests, i que intentaràn rodar unes hores plegades fent el seu homenatge també al desaparegut Xavier Novell, el Maasai de Sant Celoni, sempre en el nostre record, i gran "llebre meva en les passades aventures a l´Estany de Banyoles.

Aquesta sortida l´anomenarem Sortida Maasai Women. Han proposat aquesta iniciativa la mateixa germana d´en Xàvi, la Sara Novell, així com la Julie Bourgeois, la Mariona de Planell i la "Muxina". Tenen previst també acompanyar-les si el ritme ho permet integrants femenines tant de les seccions de triatló del Club Ciclista Banyoles com del Club Natació Banyoles.

Com sempre hi esteu tots i totes convidats, recordant que la setmana anterior hi ha la Marxa Cicloturista Terra de Remences (9 de maig) i que el dia posterior al test hi ha la Marxa Cicloturista de les Goges (16 de maig). La seguretat a l´Estany sempre a càrrec de la Policia Local de Banyoles i la comissaria dels Mossos d´Esquadra del Pla de l´Estany.

Una forta abraçada i us recordaré aquesta "aventura" pocs dies abans de qué la realitzem.

Att.
AMAT ARTIGAS TOWLE
"Maasai Amatstrong"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada