La recompensa la trobem en l´esforç i no en el resultat. Un esforç total és una victòria completa.

La recompensa la trobem en l´esforç i no en el resultat. Un esforç total és una victòria completa.
La recompensa la trobem en l´esforç i no en el resultat. Un esforç total és una victòria completa.

SURF SHOP L´ESTARTIT

SURF SHOP L´ESTARTIT
SURF SHOP L´ESTARTIT

diumenge, 23 de maig del 2010

Test Maasai 400 kms. a l´Estany de Banyoles

Enviat per l´Amat  :

De tot cor a tots els assistents: gràcies, gràcies i gràcies!


Aquest passat dissabte 15 de maig al segon intent del Test Maasai 400 kms. a l´Estany de Banyoles es vàren donar una série de circumstàncies que no em deixèssin acabar un cop més una dedicatória al nostre gran amic Xavier Novell, que ens va deixar victima de la carretera, practicant l´esport que més li agradava, la bicicleta, ara ja fa mitg any.

Tot i el gran recolzament de molts amics i coneguts d´en Xàvi, al quilómetre 208, als voltants de les dues del migdia, quan portava un bon ritme per acabar el test, quan vaig rebre una trucada de la meva dona que es trobava força malament desde casa i vaig prioritzar la familia a "donar voltes a l´Estany". Em quedaven 29 de les 60 voltes previstes i tal com el meu cor em va dir, carreguem "els estris" i tornem cap a casa al costat d´una persona que cada cop m´estimo més.

Durant el matí entre punxades de companys, caigudes i una possible complicació per una hernia inguinal del meu company Jávi de Sant Feliu, segurament volia dir que avui tampoc tocava, o que no cal fer tantes voltes a l´Estany per fer el nostre reconeixement a en Xàvi, amb menys segur que n´hi ha prou.

Aquest de moment és el darrer test a l´Estany, ja que ara toca estar al costat de la familia i analitzar si "val la pena" donar voltes i voltes a l´Estany. Agraïr desde el primer a l´últim que vàren estar al costat meu, una altra vegada em seria impossible recordar-me de tots, cap a les 10 del matí, amb la combinació de la sortida de noies, potser érem un grup d´uns 30 corredors/corredores rodant plegats fent el nostre homentatge a en Xàvi. La familia un cop més va ser-hi i també agraïr-los el seu recolzament, col.laborant en el test en tot moment.

M´agradaria parlar també d´uns grans companys que vàren venir, companys del meu club Impuls Medes Bike de l´Estartit, club que vàrem fundar a finals del 2008 tota una colla d´amics del poble. Marcel, Félix, Xàvi, Dani, Àngel i David, moltes gràcies!

També agraïr com sempre la col.laboració d´Artsport Bikes, el club que defenso els seus colors aquest 2010, així com els companys de la secció de triatló del Club Natació Banyoles, companys del Club Ciclista Sant Celoni, del Club Ciclista Banyoles, Club Ciclista la Bisbal, Esport Ciclista Figueres, Bicicletes Tope, Club Ciclista Palautordera, Vivers Alcanar - Vitaldent, Escola Casa Nostra, etc...

Una abraçada a tothom!

Maasai Amatstrong
http://amatartigas.blogspot.com/
amatartigas@hotmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada