La recompensa la trobem en l´esforç i no en el resultat. Un esforç total és una victòria completa.

La recompensa la trobem en l´esforç i no en el resultat. Un esforç total és una victòria completa.
La recompensa la trobem en l´esforç i no en el resultat. Un esforç total és una victòria completa.

SURF SHOP L´ESTARTIT

SURF SHOP L´ESTARTIT
SURF SHOP L´ESTARTIT

diumenge, 8 d’agost del 2010

El club FuturEsport va a tota pastilla i ja comença a funcionar. És increible com treballa la gent. Jo amb la feina poc puc ajudar però a l´hivern ja miraré de donar un cop de ma.

L´ESCOLA ESPORTIVA FUTURA ESPORT rep el recolzament, entre d´altres, de les seguents institucions.-

SECRETARIA GENERAL DE L´ESPORT`.

Catalunya és un país amb una molt bona qualitat esportiva, i les comarques gironines excel.leixen en aquesta qualitat. I quina és la raó d´aquest fet ?
Doncs perque a les nostres comarques hi ha molta gent que estima l´esport, que el practica, l´organitza i dedica hores a gestionar entitats esportives dessinteresadament.
I cada any que passa, augmenten les il.lusions, les persones dedicades a gestionar nous i engrescadors projectes esportius. I ara en tenim una mostra amb la creació d´una nova entitat esportiva al Baix Empordà, l´ESCOLA ESPORTIVA FUTUR ESPORT, un club que neix amb la voluntat d´aportar el seu treball, esl seus gestors, els seus corredors, bàsicament en edats d´inici i promoció, a la ja molt important qualitat ciclista gironina.
Des de la Representació Territorial d´Esports de la Generalitat de Catalunya a Girona, desitgem que aquesta nova entitat obtingui els millors resultats i aconsegueixi els èxits que es mereixen els seus forjadors.

JOSEP SAGUER I RICART
Representant Territorial d´Esports a Girona
Secretaria General de l´Esport
Departament de la Vicepresidència.

FEDERACIO CATALANA DE CICLISME.

Ara que empreneu un camí nou, amb la creació de l´ESCOLA ESPORTIVA FUTUR ESPORT espero i desitjo que continueu amb l´impuls, il.lusio i sobre tot les ganes de poder aportar als més petits els vostres coneixements i sobre tot la vostra professionalitat. En nom propi i de la Federació Catalana de Ciclisme us encoratgem a que aquest nou projecte no quedi amb projecte si no que d´aquí uns anys sigui realitat. Gracies per tot.

CARME MAS I NERAS
Presidenta de la Federació Catalana de Ciclisme.

FEDERACIO CATALANA DE TRIATLO.

La Federació Catalana de Triatló recolza, aprova i assessora tècnicament l´activitat de l´ESOLA ESPORTIVA FUTUR ESPORT, com escola esportiva dirigida a la ´pràctica i ensenyament del triatló entre els nois i noies que estan en edat escolar.

SERGI NOGUERA CANO
Secretari de la Federació Catalana de Triatló.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada